Home Print Email Phone                                                                                                                                                                 vanalten.eu BV, Pascallaan 40, 8218NJ Lelystad, +31 (0)320 72 40 48,

Thole Logo voor al uw kurk

Wand- en plafondpanelen

Thole BV heeft een hoop te bieden op gebied van aankleding voor uw kamer. Naast de standaard wandkurk en vloerkurk tegels die wij aanbieden kunnen wij ook zorgen voor een eenvoudigere toepassing: panelen die u gemakkelijk kunt aanbrengen op de muur zonder tegels te hoeven plakken.'

De panelen die wij aanbieden zijn in 2 soorten onder te verdelen. De normale wandpanelen die wij aanbieden bestaan uit mdf met een bepaald design wandkurk hierop aangebracht.

Hiernaast hebben wij ook prikwandpanelen. Deze zijn voorzien van een laag hoogwaardig 6mm prikwandkurk.

Bekijk enkele van onze designs hier

Wandpanelen

De wandpanelen die wij aanbieden bestaan uit 6mm hoogkwaliteits mdf voorzien van verschillende designs wandkurk. Deze panelen hebben een maximaal formaat van 270x60cm, hierdoor zijn ze ook in hoge kamers verticaal te plaatsen en passen goed in een frame voor een tussenwand.

Uiteraard kunnen wij binnen deze afmeting alle formaten leveren en u dus ook voorzien van plafondplaten 60x60cm.

De panelen worden door ons beplakt en vervolgens schoongezaagd waardoor het aan elkaar laten aansluiten van de panelen een minimaal zichtbaar resultaat geeft.

Het aanbod in designs is ruim en er zijn mogelijkheden tot het kleuren van een gekozen design zodat het design als reliëf voor een bepaalde kleur dient of er licht doorheen te zien is.

Het plaatsen van deze panelen geeft de ruimte niet alleen een mooie uitstraling het zorgt ook voor warmte. Kurk heeft zeer goede isolerende eigenschappen en zelfs het dunne wandkurk in combinatie met het mdf paneel heeft een uitstekende isolerende werking.

Het is mogelijk om deze wand- en plafondpanelen te leveren met een perskurk tussenlaag voor extra isolatie en geeft de om de wandpanelen meteen prikbordfunctie. Zo kunt u memo's op de wand prikken zonder het aanzien van een prikbord.

Enkele voorbeelden:

Prikwandpanelen

 

DSC03589.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thole BV is al jaren gespecialiseerd in het maken van prikwanden voor bedrijven en particulieren. De prikwanden zijn opgebouwd uit 6mm mdf voorzien van een laag hoogwaardig 6mm prikwandkurk. In de dikten van deze materialen zijn natuurlijk altijd mogelijkheden mocht uw wens afwijken van het standaard concept.

Omdat de prikwanden hun natuurlijke kurkkleur behouden omdat ze onbewerkt zijn bieden wij ook de mogelijkheid om de prikwanden te kleuren. Dit gaat bij ons in machines die hiervoor jaren geleden zijn aangeschaft en kunnen zorgen voor een egale kleuring van het product.

Deze prikwandpanelen zijn verkrijgbaar tot het maximale formaat van 270x120cm. Mocht uw wens deze formaten overschrijden dan is het altijd mogelijk om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Alle afmetingen binnen de maximale maat zijn mogelijk en zo kunnen wij u ook voorzien van de juiste afmetingen voor in een frame van een tussenwand. Mocht u op uw bedrijf de mogelijkheid tot een prikwand missen dan kunt u gemakkelijk een van de panelen in een tussenwand vervangen door een prikwandpaneel.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________